Home Kinderopvang Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Nijntje Pluis is een ervaren en enthousiaste organisatie. Wij bieden kleinschalige en professionele kinderopvang aan in zes vestigingen binnen de gemeente Dinkelland. Bij ons staat het kind centraal, of het nu gaat om jongens en meisjes van de basisschool, peuters of baby's. Iedereen is bij ons uniek en iedereen heeft een eigen plek.

Naast kinderopvang en peuteractiviteiten kennen wij buitenschoolse opvang. Kindercentrum Nijntje Pluis is geopend van 6.45 uur -18.30 uur, ook in alle vakanties. Onze locaties liggen goed bereikbaar en hebben alle faciliteiten in huis waarmee een kind zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De groepen en onze medewerkers stralen een warme, huiselijke, vertrouwde eigentijdse sfeer uit. Hierbij staan kindvriendelijkheid, veiligheid, geborgenheid, hygiëne en een goed gevoel voorop. Graag bieden wij u een rondleiding aan in ons kindercentrum, u bent van harte welkom.
 

 

Spenenbomen bij Kindercentrum Nijntje Pluis.

Sinds deze week is er op elke locatie van Nijntje Pluis een spenenboom te vinden. 
Het idee is ontstaan op een ouderavond waarin naar voren kwam dat ouders het soms lastig vinden om de speen af te bouwen bij hun kinderen. Een logopedist die deze avond verzorgde kwam met het leuke idee van de spenenboom. De spenenboom is een gewone boom waarin kinderen letterlijk hun speen in kunnen hangen. Bij elke spenenboom hangt een sprookje die ouders mee kunnen nemen naar huis om hun kind voor te bereiden. Hierdoor is het voor een kind veel eenvoudiger en begrijpelijker om afscheid te nemen van zijn/haar speen. Als ouder en kind er aan toe zijn om definitief afscheid te nemen van de speen, dan kan de speen worden opgehangen in de spenenboom. Het kind mag het cadeautje wat in de boom hangt meenemen naar huis. Inmiddels heeft Puk het goede voorbeeld gegeven en heeft Puk zijn speen al opgehangen in de spenenboom.
 
 

VVE activiteiten
Muurschilderingen
voor de babykamer


Meer weten klik dan op de uil.
  
 
 
 
Kom jij ook spelen met Puk?
Klik maar op Puk  
 
 
 
  
            Wij zijn lid van