Ruilen vakantiedag

Voor het wisselen van een vakantiedag kunt u onderstaand formulier gebruiken. Let op: de vakantiedag kan geruild worden een maand voor de datum van de vakantiedag of een maand na de datum van de vakantiedag. Bijvoorbeeld stel dat u uw kind afmeld voor de periode van 12 augustus t/m 30 augustus dan kunnen deze dagen geruild worden in de tussenliggende periode van 12 juli t/m 30 september.
 
Voor flexibele opvang geldt: Dat je twee weken in de vorige maand en twee weken in de toekomstige maand mag plannen. Bijvoorbeeld: als je vakantie hebt in juli mag je dagdelen van juli inzetten vanaf half juni tm half augustus.
 

Wisselingen die in de zomervakantie  (juni tm september) vallen kunnen worden geruild. Alle andere vakanties zijn uitgesloten voor ruiling.

Let op dat de vakantie altijd moet worden doorgegeven via ons formulier. Als wij geen afmelding via het formulier hebben ontvangen dan kan deze dag ook niet geruild worden. Volgorde van toekennen van opvang is als volgt. Vaste afname - flexibele afname - strippenkaart - extra opvang - wisselingen vakantiedag - ruiling feestdagen
 

Aanvragen van opvang:
Bijvoorbeeld: Wilt u een ruiling in week 31 dan moet u ervoor zorgen dat deze aanvraag voor donderdag 13.00 uur in week 29 aangeleverd is.