Kindercentrum
Nijntje Pluis

Jarig zijn

Binnen de kinderopvang vieren wij natuurlijk alle verjaardagen van uw kind. Wij vinden het belangrijk dat er een gezellig feestje wordt gevierd. Voor uw kind maken wij een mooie verjaardagsmuts en zingen wij liedjes met muziekinstrumenten. Mocht uw kind willen trakteren dan willen wij u wijzen op ons traktatiebeleid. Binnen de kinderopvang hanteren wij een groente en/of fruit traktatie. Dit met als reden dat elke ouder iets anders verstaat onder een "gezonde" traktatie en wij het belangrijk vinden dat elk kind het mag hebben.
Een groente en/of fruit traktatie is voldoende, een cadeautje erbij is niet nodig.
Mocht u toch een andere traktatie trakteren dan ons beleid voorschrijft dan zullen wij dit weer meegeven met u als ouder. U als ouder bent zelf vrij om te kiezen of u wilt trakteren wanneer uw kind jarig is.
Ongeacht of een kind wel/niet trakteert, het verjaardagsfeestje wordt altijd gevierd. Na afloop van het verjaardagsfeestje zullen wij hierin ook aandacht besteden in het schrift of plakboek van uw kind.
Bij elke ingang hangt een traktatieboek met leuke groente en/of fruit traktaties. Onze pedagogisch medewerkers denken graag met u mee!