Werken bij

Werken bij Nijntje Pluis betekent werken binnen de kinderopvang met een visie:

‘Ieder mens is uniek.' Deze visie geldt zowel voor de pedagogisch medewerkers als voor de kinderen. Iedereen heeft zijn eigen waarden en normen, specialiteiten en zwakheden. Hierdoor staan wij samen sterk. Deze kracht zorgt ervoor dat wij verschillende kwaliteiten in huis hebben en dus de kinderen op verschillende manieren kunnen stimuleren, begeleiden en sturen op de manier die bij het kind past. Vanuit het standpunt dat de ontwikkeling van het kind zelf aanwezig is, is de pedagogische visie gericht op het "losmaken” van de mogelijkheden van ieder kind en het scheppen van een omgeving die voorwaarden bieden.

Het bekend zijn met de mensen, de regels en de voorzieningen zullen een basis vormen voor een prettige en succesvolle samenwerking.

Wij willen samen groeien en dat betekent dat wij iedereen een prettige werkomgeving willen bieden. Een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en er plaats is voor eigen initiatieven.

Allerlei factoren kunnen de sfeer bepalen maar de grootste factor ben jij. Interesse tonen in je collegae, ondersteunen in moeilijke situaties en je open opstellen voor nieuwe ontwikkelingen maken een wereld van verschil.

Medewerkers stap voor stap in een ontdekkingstocht op zoek gaan naar hun eigen unieke talenten, waarbij lach, leer en leef voorop staan en waarbij iedere medewerker tot bloei kan komen.